Opportuniteiten in aantocht

Capex is hoofdzakelijk actief in de regio Vlaams Brabant. Hierbij leggen we ons toe op het vinden van unieke locaties. We wensen projecten optimaal te integreren in de omgeving. Het gaat hierbij meestal om een groene zone, park of centrum van dorp of stad.

Momenteel zijn meerdere projecten in voorbereiding op diverse locaties in Vlaams Brabant. Het gaat om om en bij de 200 entiteiten, hoofdzakelijk meergezinswoningen, al dan niet in combinatie met handelszaken, halfopen- of open bebouwingen. Diverse projecten worden afgestemd met alle betrokken partijen. Deze projecten bevinden zich in de voorafgaande fase tot het bekomen van een definitieve omgevingsvergunning. Hieronder een selectie van lopende projecten:

  • Gemeente Huldenberg:

Unieke ontwikkeling van appartementen in een idyllische en historisch waardevolle en groene omgeving. (verwacht Q2 2024)

  • Gemeente Tremelo

Centrum ontwikkeling met een centraal plein omgeven door handelspanden en een mix van kwalitatieve woonvormen (verwacht Q2 2024)

  • Gemeente Bertem

Centrum ontwikkeling op een unieke en vlot bereikbare locatie met alle faciliteiten op wandelafstend. (verwacht Q1 2025)

  • Gemeente Huldenberg

Landelijk ontwikkeling van vier alleenstaande top afgewerkte villa's, geïntegreerd in het glooiende landschap. Vlotte bereikbaarheid en toch geheel landelijk. Uniek project. (verwacht Q2 2025)