Opportuniteiten in aantocht

Capex is hoofdzakelijk actief in de regio Vlaams Brabant. Hierbij leggen we ons toe op het vinden van unieke locaties. We wensen projecten optimaal te integreren in de omgeving. Het gaat hierbij meestal om een groene zone, park of centrum van dorp of stad.

Momenteel zijn meerdere projecten in voorbereiding op diverse locaties in Vlaams Brabant. Het gaat om om en bij de 200 entiteiten, hoofdzakelijk meergezinswoningen, al dan niet in combinatie met handelszaken, halfopen- of open bebouwingen. Diverse projecten worden afgestemd met alle betrokken partijen. Deze projecten bevinden zich in de voorafgaande fase tot het bekomen van een definitieve omgevingsvergunning. Hieronder een selectie van lopende projecten:

  • Gemeente Huldenberg:

Unieke ontwikkeling van appartementen in een idyllische en historisch waardevolle en groene omgeving. (verwacht Q4 2023)

  • Gemeente Tremelo

Centrum ontwikkeling met een centraal plein omgeven door handelspanden en een mix van kwalitatieve woonvormen (verwacht Q3 2023)

  • Gemeente Scherpenheuvel

Erg goed bereikbare ontwikkeling van meergezinswoningen met oog voor historie en de groene omgeving (verwacht Q2 2023)

  • Gemeente Oud-Heverlee

Centraal en uiterst goed bereikbare mix van halfopen bebouwingen en meergezinswoning volgens een dorpse inkleding. (verwacht Q2 2023)